Favorieten september

De sneltrein van September is nu al voorbij, het academiejaar begon terug en deze maand een iets kortere review van mijn favorieten.

Antwerp Museum App: Dit is een gratis app met rondleidingen door Antwerpen. Niet zomaar doelloos rondlopen en op een scherm staren. Nee. The one and only Warre Borgmans neemt je mee langs Antwerpens mooiste plekjes. Er zijn gratis routes die zeker de moeite lonen. Binnenin een aantal musea zoals bijvoorbeeld het MAS, kan je ook betalende rondleidingen volgen via de app.

Headspace: Met het begin van een nieuw academiejaar komt ook weer een beetje stress terug bovendrijven. Deze app biedt 10 gratis mindfullness-sessies die kunnen helpen het hoofd leeg te maken. Elke sessie duurt maar 10 minuten en kan je eender waar doen. Niet genoeg aan 10 sessies? Neem dan een abonnement waarin je je brein nog verder leert te relaxen.

Callboys: Natuurlijk is callboys een van mijn favorieten van september. De hilarische quotes van Jay Vleugels en de verwijfde zelfzekerheid van Wes in combinatie met de domme acties van Devon. Heerlijke tv elke donderdagavond op VIER.

Speltgranentoast: Ik ben geen foodie of een boterhammen-foob maar de toastjes van Sonja Kimpen, genaamd Synergiebreak, zijn echt een superlekker tussendoortje. En volgens mij zijn ze ook gezonder dan een klassieke boterham. Bij Delhaize verkopen ze dezelfde toastjes met speltgranen als wit product.

synergie-break

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s