Ik ben er volledig klaar voor! #k3zoektk3

Vrijdag is het eindelijk zover: de grote finale van K3 zoekt K3. Ja, ik weet het, er is al genoeg over geroddeld en het komt waarschijnlijk uw oren al uit. Maar HALLO! Het is wel de FINALE hé! We weten dus deze vrijdagavond wie dé nieuwe K3 zal zijn! Ik vind het zo spannend! We weten al dat alle zes finalisten (Lauren, Hanne, Klaasje, Lisa, Marthe en Jindra) hun haar hebben laten verven in het rood, blond of zwart maar hoe de finale er zal uitzien is pas vandaag bekend gemaakt!

“Twee blonde, twee zwarte en twee roodharige meiden strijden in de finale voor een plek in de nieuwe K3. Welke kandidate met welke haarkleur op het podium staat, blijft nog enkele dagen een goed bewaard geheim.”
ALTIJD DIE GEHEIMDOENERIJ!
regel1a

“Wat wel helemaal duidelijk is, is dat met de nieuwe verdeling acht K3-combinaties mogelijk zijn met telkens één roodharige, één zwartharige en één blonde kandidate.”
MAAR ACHT COMBINATIE’S?
regel2

“De grote finale opent vrijdag met een uniek moment: het laatste live televisieoptreden van Karen, Kristel en Josje als K3.
WE GAAN ZE ZO HARD MISSEN!
regel3

“Vervolgens volgt een spannende muzikale battle, waarin elke kandidaat het opneemt tegen haar rechtstreekse tegenstandster.”
DAT WORDT KNOKKEN VOOR EEN PLAATSJE!
regel4

“Na de duels worden de acht mogelijke K3-combinaties aan de kijker voorgesteld in een flitsende K3-medley.”
MEDLEY! MEDLEY! MEDLEY! NOOIT GENOEG K3-NUMMERS OP EEN AVOND!
regel5

“De kijkers én juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels zullen niet langer stemmen op één kandidate, maar wel op hun ideale K3-combinatie…”
STEMMEN OP EEN COMBINATIE?
regel6

“…en bepalen zo welke trio’s nog steeds kans maken en welke drie combinaties worden geschrapt.”
ER MOETEN METEEN DRIE COMBINATIES AFVALLEN?
oh

“Met de vijf resterende combinaties wordt vanaf dan de eindsprint ingezet. Elk trio brengt in primeur een gloednieuw K3-nummer.
VIJF COMBINATIES DUS VIJF NIEUWE NUMMERS!!!!
regel8

“Nadat het publiek en de jury opnieuw hun stem hebben uitgebracht, wordt duidelijk welke winnende combinatie dé nieuwe K3 wordt.”
DIT ZAL ZO SPANNEND WORDEN!
regel7

“Aan het einde van de finale mogen kersverse K3’tjes hun eerste single ‘10.000 Luchtballonnen’ zingen in de nieuwe, legendarische regenboogjurkjes.”
IK KAN NIET WACHTEN OM EINDELIJK HET NUMMER VOLLEDIG TE HOREN!
regel10

“De stemmen van de kijker en die van de jury tellen elk mee voor 50%. De opbrengst van de Vlaamse voting gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.”
ZO’N MOOI GEBAAR! CHAPEAU!
regel11

DUS WAT DOEN WE VRIJDAGAVOND? MET EEN ZAK K3-CHIPS EN EEN GLAS K3-BUBBELS IN DE ZETEL ONDER EEN K3-DEKEN NAAR DE FINALE VAN K3 ZOEKT K3 KIJKEN. Wie iets anders wil doen die avond, heeft pech.

Wat is jullie favoriete combinatie? Die van mij is en blijft de K3 met 3 K’s, forever and ever and ever ❤

(bron: het nieuwsblad, gifs van newsmonkey.be, beste K3-verslaggevers van het moment)